ТЕЛЕФОНУЙТЕ: +38(067) 45 175 12
ГОДИНИ РОБОТИ: Пн - Пт: 9.00 - 18.00
Сб: 9.00 - 13.00

Ремонт рульових рейок і насосів гідропідсилювача (ГУР) руля

Ремонт рульових рейок і насосів гідропідсилювача (ГУР) руля

24.07.2019 / Новини

Однією з найбільш затребуваних послуг з ремонту автомобіля є реставрація рульової рейки. Рейка є конструктивним елементом, від якого залежить не тільки комфорт водіння машини, а й безпека водія, пасажирів і пішоходів.

Замовити якісний ремонт рульових рейок у Рівне можна в сервісі STEERING GEAR. Досвідчені водії знають, що можна їздити з несправним кондиціонером, без підігріву сидінь, навіть без електропакету опускання скла на вікнах можна якийсь час обійтися, але з несправними гальмами або кермом не варто навіть думати про виїзд з гаража.

Ремонт ГУР (гідропідсилювача)

В управлінні автомобілем має велике значення гідропідсилювач ГУР, він істотно полегшує зусилля водія на повороті рульового колеса, компенсує удари при їзді по бездоріжжю. При раптово пробитих, спущених шинах у процесі руху сприяє стабільному управлінню транспортом, забезпечуючи безпеку учасників дорожнього руху.

Основні ознаки дефектів гідропідсилювача

Для того, щоб не виникали несправності у рульовому управлінні, рекомендується періодично здійснювати технічний огляд вузлів гідропідсилювача так само й рульової рейки, своєчасно міняти рідину, манжети, сальники й інші елементи. При виникненні проблем в управлінні машиною водії повинні знати ознаки несправності насоса гідропідсилювача ГУР:

  • туго обертається кермо;
  • характерний свист приводного ременя;
  • стук рульової рейки;
  • підкидання керма при активному обертанні;
  • підтікання гідравлічної рідини.

Поява подібних ознак означає нагальну необхідність звернення до фахівців для виконання якісного ремонту насосу ГУР, щоб уникнути аварійної ситуації.

Ремонт рульової рейки виключно в професійному сервісі

Мусимо висловити застереження – при реставрації рульових рейок, ремонті інших вузлів у «гаражному сервісі» існує велика ймовірність, що тамтешні умільці елементарно зашкодять агрегати. Тому звертатися слід до перевіреного, професійного сервісу, спеціалістам якого можна без страху довірити свій автомобіль. Інакше необхідний буде вже не ремонт рульової рейки, а її повна заміна.