ТЕЛЕФОНУЙТЕ: +38(067) 45 175 12
ГОДИНИ РОБОТИ: Пн - Пт: 9.00 - 18.00
Сб: 9.00 - 13.00

Поламана рульова рейка – це страшний сон будь-якого водія

Поламана рульова рейка – це страшний сон будь-якого водія

27.01.2019 / Новини
реставрація рульових рейок, продаж нових та б/у рульових рейок

Мало того, що ремонт рульової рейки вимагає серйозних фінансових вкладень, так ще й «залізний кінь» надовго виходить з ладу! Втім, позбутися наслідків не так вже й складно. Досить виявити проблему й не просто забити тривогу, а вчасно замовити ремонт рульової рейки у Рівне за помірною ціною у спеціалізованому автосервісі, або виконати самостійно, якщо є потрібний досвід і віра у власні сили.

Особливості ремонту рульових рейок у компанії STEERING GEAR

Стандартні заходи при діагностиці та виправленні поломки виглядають наступним чином:

  • Вал перевіряється на наявність корозії або механічних дефектів.
  • Оцінюється якість зчеплення зубів.
  • Шліфуються деталі, ушкоджені корозією.
  • Виконується очищення елементів редуктора.
  • Замінюються або здійснюється реставрація рульової рейки в цілому або дефектних елементів.

Як правило, в автосервісі проводиться демонтаж рульової рейки й розбір. Потім, після ретельного огляду всіх складових, стає зрозуміло, які деталі рульової рейки ремонтувати, а які можливо замінити. У зону підвищеного ризику потрапляють сальники, пильовики й кільця. Саме на них припадає найістотніше навантаження.

Капремонт рульової рейки

Капітальний ремонт передбачає здійснення усіх операцій з ремонту рульової рейки, встановлення нових деталей, адже поява стуку рульової рейки в центральному положенні рульового колеса при їзді по нерівній дорозі потребує серйозного втручання.

Ремонт з відновленням валу

При ушкодженні корозією поверхні вала рульового механізму для якісного ремонту рульової рейки здійснюємо обробку валу на шліфувальному верстаті, що дозволяє повністю видалити рештки корозії. Після чого поверхня нарощується бабітом і піддається хромуванню з тим, аби відновити початкові розміри валу.

Ремонт розподільника

Цей вид ремонту рульової рейки передбачає заміну ущільнювальних кілець і сальників високого тиску. За необхідності здійснюється відновлення корпусу або гільзування.

І наостанок звертаємо вашу увагу на те, що планове обстеження рульової рейки фахівці радять проводити не рідше, ніж раз у півроку!