ТЕЛЕФОНУЙТЕ: +38(067) 45 175 12
ГОДИНИ РОБОТИ: Пн - Пт: 9.00 - 18.00
Сб: 9.00 - 13.00

Реставрація рульових рейок у Рівне

Реставрація рульових рейок у Рівне

10.12.2018 / Новини
реставрація рульових рейок, продаж нових та б/у рульових рейок

Справний рульовий механізм – це не тільки бажання кожного автомобіліста, а життєво важлива необхідність. І в цьому немає нічого дивного або незрозумілого, адже безпосередньо від стану рульової рейки залежить, чи буде коректно управлятися автомобіль під час руху чи ні.

На жаль, досягти ідеального функціонування рульової рейки не завжди можливо. Це викликано тим, що рульова рейка через щоденні перевантаження просто ламається, а її поломка часто є причиною виходу з ладу всього рульового механізму.

Як зрозуміти, що сталася поломка, і запобігти негативному розвитку подій?

Насправді точно визначити, що необхідна заміна або реставрація рульової рейки, досить складно. Існує декілька способів, як це зробити:

  • Найпростіший для автомобілістів – стежити за поведінкою авто: починає текти масло, утворюється люфт, кермо стане тугим – цілком можливо, що потрібен ремонт рульової рейки. Однак цей спосіб не дає 100% гарантії.
  • Найточніший – відвідати сервіс, де фахівці напевно скажуть вам про неполадки.

В якому сервісі краще провести діагностику й виконати заміну або ремонт рульової рейки у Рівне?

Сьогодні в кожному місті є багато сервісів, які пропонують такі послуги, проте для того, щоб швидко і якісно було виконано реставрацію рульових рейок, слід звертатися тільки до кращих фахівців. У Рівне ви їх знайдете в компанії STEERING GEAR.

STEERING GEAR – це:

  • Кваліфікований персонал, який знає про свою роботу абсолютно все. Наші майстри з легкістю впораються з ремонтом: будь-то рульова рейка Skoda Felicia або Ford Galaxy. Завдяки багатому досвіду й відповідним знанням виконати реставрацію рульової рейки не складає труднощів.
  • Сервіс обладнаний виключно високотехнологічним обладнанням.
  • У нас найдоступніші ціни на ремонт рульової рейки або заміну окремих деталей. Ви також зможете купити рульову рейку недорого завдяки тому, що ми займаємося продажем комплектуючих безпосередньо від виробників.

 

Саме тому STEERING GEAR – це те, що шукає будь-який автоаматор.