ТЕЛЕФОНУЙТЕ: +38(067) 45 175 12
ГОДИНИ РОБОТИ: Пн - Пт: 9.00 - 18.00
Сб: 9.00 - 13.00

Продаж і ремонт рульових рейок у Рівне

Продаж і ремонт рульових рейок у Рівне

28.10.2018 / Без рубрики
реставрація рульових рейок, продаж нових та б/у рульових рейок

Компанія STEERING GEAR спеціалізується на реставрації оригінальних рульових рейок. Агрегати, повністю або частково збираються з деталей, що були у використанні, мають ідентичні експлуатаційні й технічні характеристики, що й нові аналоги. Проте їх вартість набагато менша.
У нас багаторічний досвід роботи, сучасне устаткування й широкий асортимент оригінальних комплектуючих для рульових рейок відомих брендів. Це дозволяє нам гарантувати надійність і довгий термін служби рульових рейок. Більш того, пропонована нами продукція супроводжується гарантією 6 місяців.
Декілька «ЗА» на користь співпраці з компанією STEERING GEAR:

  • Висока надійність реставрації рульових рейок. Усі насоси ГУР і відремонтовані рульові рейки відповідають рівню нових комплектуючих, тобто вони вірою й правдою служитимуть вам впродовж довгого часу.
  • Широкий каталог запчастин. Завдяки величезному вибору механізмів рульового управління і насосів гідропідсилювача ГУР на складі ви можете вибрати саме ті запчастини, які шукали, – як нові, так і відновлені. Для вашої зручності каталог поділений на категорії, кожній з яких відповідає певна марка автомобіля.
  • Низькі ціни. Купити рульову рейку або насос ГУР ви можете з повноцінною функціональністю за мінімальною вартістю. Це дозволяє значно зменшити витрати, пов’язані з ремонтом і сервісним обслуговуванням авто.
  • Комплексний підхід до роботи. У спектр послуг, що надаються, входить професійний ремонт рульової рейки з гарантією високої якості виконуваних робіт і використанням сертифікованих матеріалів.
  • Оперативна доставка. Доставка насоса ГУР або рульової рейки здійснюється не лише у Рівне, а й по усій Україні – в мінімальні терміни й точно за вказаною вами адресою.

Завдяки співпраці з нашою компанією, ви дістаєте можливість зекономити, вибираючи для власної автівки найкраще!