ТЕЛЕФОНУЙТЕ: +38(067) 45 175 12
ГОДИНИ РОБОТИ: Пн - Пт: 9.00 - 18.00
Сб: 9.00 - 13.00

5 корисних порад, які дозволять вашій рульовій рейці жити довго

5 корисних порад, які дозволять вашій рульовій рейці жити довго

16.10.2018 / Новини
реставрація рульових рейок, продаж нових та б/у рульових рейок

Реставрація рульової рейки у Рівне – досить дороге задоволення, й багато водіїв знають про це не з чуток. Проте цієї процедури можна уникнути, дотримуючись ряду абсолютно нескладних рекомендацій.

  • Не викручуйте кермо до упору. Можливо, у таких випадках ваш автомобіль й не показуватиме неповторні чудеса маневреності й трюкацтва, як раніше, зате й рульова рейка проживе значно довше.
  • Зовсім не радують рульову рейку й різкі плигання та стрибки автомобіля. Їзда по рейках, по місцевості зі складним рельєфом, вистрибування на бордюри часто-густо призводять до тріщин на корпусі рейки, вигинання валу. Після таких екстремальних випадків ремонт вам вже не допоможе, і рульову рейку доведеться міняти. А якщо при цьому колишній стиль водіння залишити без змін, то міняти або реставрувати рульову рейку доведеться неодноразово.
  • Ретельно стежте за рівнем гідравлічної рідини. Зниження рівня й зміна кольору рідини свідчить про несправність у гідравлічній системі. Ігнорування цих симптомів може призвести до серйозної поломки насоса ГУР і рульової рейки автівки.
  • Заведіть собі звичку періодично перевіряти герметичність захисних пильників рульової рейки. Пильник захищає рейку від попадання сторонніх часток, у разі його зносу, заміна пильника набагато дешевша ніж реставрація рульової рейки або її повна заміна.
  • При перших же ознаках несправності звертайтеся в автосервіс для діагностики.

 

Дотримуючись цих простих рекомендацій, ви продовжите життя Вашому автомобілю, а, відповідно, й рульовій рейці, заощадите чимало коштів, часу й засобів на ремонт. Удачі на дорогах!