ТЕЛЕФОНУЙТЕ: +38(067) 45 175 12
ГОДИНИ РОБОТИ: Пн - Пт: 9.00 - 18.00
Сб: 9.00 - 13.00

Коли стуки й клацання в авто потребують ремонту рульових рейок

Коли стуки й клацання в авто потребують ремонту рульових рейок

17.09.2018 / Новини
реставрація рульових рейок, продаж нових та б/у рульових рейок

Потрібно розуміти, що достовірно визначити несправність і порекомендувати необхідний ремонт рульової рейки Рівне може тільки кваліфікований фахівець, тож пропонуємо звертатися у спеціалізовані центри, а не намагатися визначати й, тим більше, усувати несправність самостійно. Усунути наслідки некваліфікованого ремонту вартує значно дорожче!

В автомобілі, в залежності від ситуації, несподівано або з часом можуть з’являтися стуки, скрипи, клацання й тому подібні дефекти. Одні стуки виникають після аварії, і це є непередбачуваним – у яке місце й під яким кутом при аварії може статися динамічна дія на конструкцію автомобіля. В результаті виникають несправності рульової рейки, стуки елементів підвіски, що абсолютно не властиві для цієї моделі автомобіля.

Ці стуки згодом власники шукають інколи не один рік, а іноді й продають автомобіль з такими дефектами, не здогадуючись замовити діагностику й реставрацію рульової рейки. А характерні стуки, такі, що накопичуються з часом, проявляються як слабкі місця, властиві певній моделі автомобіля – у різних марок і моделей автомобілів це відбувається по-різному.

Наприклад, «паркетники» за своїми високими швидкісними й значними масогабаритними характеристиками потребують хорошого дорожнього покриття й не придатні для більшості вітчизняних доріг. В інших підвіска починає про себе нагадувати внаслідок великого пробігу або віку авто. З ладу виходять підшипники рульової колонки, гідроциліндр стабілізатора, насос ГУР, може потребувати ремонту рульова рейка Рівне, телескоп рульової колонки, хрестовина та інш.

Несправності цих елементів у ряді випадків, у тому числі й рульової рейки, можуть негативно впливати на роботу рульового управління в автомобілі. Проте причини деяких різновидів стуку інколи визначають помилково і вчасно не замовляють реставрацію рульової рейки. Аби простіше визначати можливі несправності автомобіля, пропонуємо ознайомитися з темою: «Характерні несправності передньої підвіски».